RECEPTA FÀCIL, RÀPIDA I ORIGINAL
ASSABOREIX L'ENCIAM D'UNA ALTRA MANERA
Una altra forma de menjar-se i aprofitar al màxim l'enciam. A vegades les fulles més verdes de l'enciam les acabem llençant i només ens mengem aquelles fulles més blanques.
La truita és la manera perfecta per aprofitar aquestes fulles.
Ingredients:
- Enciam llengua de bou (o qualsevol altra varietat).
- All (segons el gust de cadascú).
- Ous de gallines de pagès
- Sal
Preparació:
- Netegem i triem les fulles de l'enciam llengua de bou.
- Posem aigua a bullir i quan arrenqui el bull hi afegim les fulles de l'enciam, i deixar-les bullir uns 4 minuts aproximadament.
- Escorrem les fulles de l'enciam amb aigua freda.
- Un cop bullit, trossegem les fulles de l'enciam.
- Posar oli d'oliva a la paella i fregir all fins que quedi ros.
- Afegir les fulles d'enciam trossejades a la paella i salar-ho.
- En un plat batem els ous i els afegim a la paella que i haurà l'enciam i l'all.
- Farem la truita.
- I nyammmm ja estarà a punt per menjar-se-la. Bon profit.
Us adjuntem una fotografia del resultat final:
Truita d'enciam. Font: Familia Rovira Tarabal (clients de les nostres cistelles). |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada