RECEPTA PER FER AMB LA MAINADA
TEMPORADA DE CARBASSONS... BONÍSSIMS
És una crema molt fàcil de preparar i també de menjar de gust molt suau, ja que hi barrejarem uns formatgets.
Es pot servir freda o bé calenta, al gust de cadascú. I la podem acompanyar amb el que ens vingui més de gust, en aquest cas amb pernil salat i crostons.
Ingredients:
Carbassó
Formatgets
Sal
Pernil salat
Crostons
Preparació:
2. Tallem els carbassons a trossets petits i, quan l’aigua ja bulli, els tirem a l’olla. Hi tirem sal i deixem que bullin uns 20 o 25 minuts. Passat el temps, comprovem amb una forquilla que els trossos de carbassó estiguin ben tous.
3. De mentres els carbassons estan bullint, la mainada pot començar a tallar el pernil salat en trossets petits. El pernil servirà per acompanyar la crema.
4. Escorrem els carbassons. Si els deixem poc temps a l’escorredor, els trossos quedaran més impregnats d’aigua i la crema ens quedarà més líquida. Si, en canvi, els deixem força estona, el carbassó expulsarà més l’aigua i la crema ens quedarà més espessa.
5. Mentres escorrem els carbassons, els més petits agafaran els formatgets els hi treuran l'envàs i els posaran dins el pot del túrmix.
6. En el pot del túrmix hi afegirem els carbassons i els triturarem.
7. Posarem la crema en un plat i a sobre hi afegirem els crostons i el pernil salat.
Ja tenim la crema feta ... així doncs bon profit!!!
Crema de carbassó verd amb virutes de pernil salat i crostons. Font: Familia Busquets Planella (clients de les cistelles) |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada