RECEPTA DE TEMPORADA
LA MAITE I EN JAUME ENS HAN CUINAT
INGREDIENTS:
1kg patata red pontiac
3 o 4 pastanagues mitjanetes
1 carbassó petit (200 g)
Gingebre fresc (50 g)
Salsa de tamari o soja
Formatge rallat o sèsam
Oli d'oliva
ELABORACIÓ:
- Bullir les patates amb aigua i sal uns 10-12 minuts.
- Mentres es bullen les patates es ratllen les pastanagues.
- Amb una paella amb una mica d’oli d'oliva, es saltegen les pastanagues uns 4 minuts (sense sal).
- Tallar el carbassó a daus molt petits.
- A una altra paella, saltejar el carbassó 3-4 minuts, sense afegir-hi sal.
- Un cop saltejats els carbassons afegir-hi una mica de salsa de tamari.
- Escórrer la patata i de seguida xafar-la amb un bon raig d’oli d’oliva i el gingebre rallat (si veiem que la massa queda massa compacta barrejar-hi de 1-3 cullerades soperes del suc sobrant de bullir les patates).
- Quan tinguem això fet, barrejar la pastanaga i el carbassó amb una cullera de fusta.
- Posar la patata barrejada amb la pastanaga i el carbassó, entre dos papers de forn i aixafar-ho.
- Agafar la "massa" i anar fent els pastissets (la mida aproximada d'aquests: el doble d’una croqueta).
- Gratinar els pastissets al forn amb sèsam o formatge ratllat.
Nota: es pot substitutir el carbassó per algues.
Detall dels pastissets de patata i verdures amb escalivada |
Pastissets de patata i verdures amb escalivada |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada