dijous, 24 d’octubre del 2013

BROU ECOLÒGIC DE VERDURES I CIGRONETS

SANA I BONÍSSIMA RECEPTA

PACK DE VERDURES, CIGRONS I PASTA ECOLÒGICA PEL BROU

INGREDIENTS:

- 250 g. de cigronets ecològics remullats al dia abans
- 250 g. de patates Red Pontiac ecològiques
- 2 cebes de Figueres ecològiques
- 1 col verda arrissada ecològica
- 1 nap, 3 pastanagues, 1 xirivia ecològiques
- 1 porro, 1 api ecològic
- Sal

PROCEDIMENT:

- Netejar les verdures i treure bé les arrels de les verdures i si convé pelar-les.
- Omplir una olla amb 8 litres d’aigua amb una cullerada i mitja de sal.
- Afegirem el porro, les cebes, el nap, la xirivia, les pastanagues i un api.
- Quan comenci a bullir s’hi afegeixen els cigronets. Bullirem tot el contingut durant una hora i mitja.
- Passat aquest temps es retira el brou i es cola.
- Un cop colat el brou, el posarem al foc hi afegim la col i les patates i es couen durant 25 minuts.
- Passats aquests minuts, tornarem a colar el brou.
- I ara si, posarem el brou al foc i afegirem la pasta ecològica i ho deixarem bullir durant 10 mintus aproximadament.

Ja tindrem el brou acabat! A punt per menjar. Nyammm

I com diu al refranyer català: "Escudella sense patata, com boda sense ballada"